Pas 1:
Avalua’t:

Si no tens una certificació reconeguda de nivell B2 de la tercera llengua escollida (anglès, francès, alemany o italià) però creus que tens els coneixements corresponents a aquest nivell, pots comprovar, a través de la plataforma Accesnet, quina nota vas obtenir a l’examen de llengua estrangera de les PAU o, si ho prefereixes, presentar-te directament a la prova CLUC o les altres proves d’acreditació reconegudes.

Pas 2:
Aconsegueix
l’acreditació:

Si la nota de l’examen de llengua estrangera és de 8 o més probablement tens el nivell corresponent al B2. Presenta’t a una prova d’acreditació. Les proves d’acreditació per a les quals es pot demanar ajut són el CLUC (prova comuna d’acreditació de terceres llengües de les universitats catalanes), les proves pròpies d’idiomes de les universitats catalanes que avaluïn les quatre destreses (comprensió i expressió orals i comprensió i expressió escrites) i les proves per a l’obtenció dels certificats de les escoles oficials d’idiomes de Catalunya.

Si la nota de l’examen de llengua estrangera és més baixa de 8, probablement no tens el nivell B2, aleshores informa’t aquí de com obtenir-lo.

flotador

AJUTS AL PAGAMENT DE LA PROVA D’ACREDITACIÓ

Si superes la prova d’acreditació del nivell B2, pots demanar un ajut per pagar les despeses de la matrícula.

agaur_bn